Saturday, 2 April 2016

6 Pintu Penyelesaian

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah, kita dapat update Blog lagi pada pagi ni. Maaflah kita agak busy sekarang ni, tak terkejar nak buat semuanya. Tapi kita tetap cuba juga untuk sentiasa update & BlogWalking sahabat-sahabat Blogger sekalian.

Korang pernah rasa tak walaupun duit gaji @ pendapatan korang agak besar tapi tak pernah cukup. Ada pada ketikanya kita pun rasa macam tu. Walaupun pendapatan kita tak besar tapi kadang-kala ada 1 ketika kita rasa 'sesak' sikit. So, apa perlu di buat??
Kita muhasabah diri. Biarkan apa orang nak kata atau pandangan negatif orang lain pada kita. Yang penting adalah apa pandangan Allah s.w.t pada kita kelak...

Jom kita nak share ilmu yang kita dapat kumpul dari en.google!








So, bolehlah kita sama-sama belajar & amalkan. Semoga ianya menjadi satu amalan harian kita juga. Yang wajib jangan perlu di segerakan, yang sunat jangan di tinggalkan...

Hingga kita jumpa lagi di entry akan datang....
Terima kasih sudi singgah di sini..

12 comments:

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!