Monday, 13 November 2017

Ainisha Ruffle Handsock

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Kita kembali lagi!!! (^_^)
Kita nak share gambar zoom untuk Ainisha Ruffle Handsock. Kalau korang baca entry sebelum ni, kita ada lancarkan COMBO NOVEMBER.
  • Hanya berharga RM 50.00 sahaja
  • FREE postage fee
  • Terdapat 3 combo yang boleh korang pilih
  • Warna handsock & stokin kaki juga korang boleh pilih!

Ada customer kami yang minta gambar contoh handsock ni di gayakan. So, tanpa membuang masa, kita terus share dengan korang. Di facebook kami ada, di Blog pun ada!


  • Lilit Atas : 40 - 42cm
  • Lilit Bawah : 18cm
  • Panjang : 31cm












Buat pengetahuan korang semua, harga yang di tawarkan oleh SatuMakna4u (supplier kami) adalah sama seperti mana harga kita tawarkan pada korang. Harga itu telah di selaraskan.
Kita adalah agen yang SAH & BERTAULIAH dilantik oleh pihak SatuMakna4u...

So, jangan ragu-ragu untuk order dari kita tau.

WhatsApp / Telegram
011-24274941

Terima kasih sudi singgah di Blog kami..

6 comments:

  1. Replies
    1. comel kan... kalau nak beli just WhatsApp/Telegram je sis...

      Delete
  2. Semoga terus maju jaya di dlm biz on9 ini...

    P.S. Jemputlah join SPM Fever Giveaway yang sedang berlangsung di blog Abam Kie sehingga 30 Nov 2017. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...
      insya Allah saya akan join...

      Delete
  3. cantiknya! dah lama takbeli hansock haha

    jemput join giveaway sha - http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh beli dari sis... just WhatsApp/Telegram je sis...hehehhe
      Insya Allah saya akan singgah & join

      Delete

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!