Saturday, 27 October 2018

SYURGA MAKANAN DELIVERY!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
Apa khabar semua? Hari ni semangat sikit nak taip entry sebab banyak perkara..hehehhe..
Alhamdulillah, sales business semakin baik dari sebelum ini. Sebabkan kita dah lama sangat tak aktif business lepas dapat kerja ni. Tapi business akan tetap kita running macam biasa dan akan teruskan tambah stock! Insya Allah...


Bercakap tentang business, kali ini kita nak share dengan korang business adik ipar kita. Alhamdulillah, memang berdesuuuupppp business adik kami seorang ni! Rezeki orang baru kahwin dan dapat anak sulung... Alhamdulillah...

Sebelum ini kita ada share business adik ipar kami juga, dia tokey jual emas! >> Boleh RUJUK entry Jom Follow Pelaburan Orang Kelantan <<

Untuk entry kali ini, kita nak share satu lagi business adik ipar kita ni. Die suami isteri memang rajin! Alhamdulillah... So, sebelum kita taip panjang lebar, jom kita share gambar-gambar yang boleh buat korang semua LLLAAAAAPPPPPAAAARRRR....!!!

FOLLOW tau FB ni..




Nampak tak???

Terliur tak???
So, buat warga KOTA BHARU, PASIR MAS, TENDONG, SALOR, WAKAF CHE YEH.... Ini berita baik buat korang semua...
Kalau tak tahu nak makan apa? Nak beli kat mana? Malas nak keluar atau masak?
Inilah penyelamat korang!!!

Confirm nak repeat order lagi!!!

>> TORTILA
>> SANDWISH
>> COMBO TORTILA + SANDWISH
>> COMBO TORTILA + AYAM POTONG + AYAM CHEESE
>> AYAM POTONG
>> NASI AYAM PENYET
>> AYAM PEDAS CHEESE
dan banyak lagi...

kalau nak ORDER, boleh direct WhatsApp :-
AZLINA SUKERY
013-6420924 

sedap hingga terbawa dalam mimpi gituwww...!!!

1 comment:

  1. Jadi Lapar.., Sedapnyaa... :* saya menyukai artikel anda !!

    kunjungi website kita di Agen poker
    terima kasih

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!