Sunday, 17 January 2016

Aura SELERA KAMPUNG di Lahat, Perak

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Siapa di sini yang menetap di Perak? Angkat tangan...hehehehehe
Kita nak share 1 tempat best di Lahat, Perak. Iaitu kedai masakan kampung yang terbaik dari ladang! Siap ada kari kepala ikan lagi tau... Kari dia memang terangkat!!!


Kedai Makan SELERA KAMPUNG FAZIAH.

Alamat :-
1A, Jalan Merak,
Kampung Pengkalan Pegoh,
31500 Lahat, Perak
(berdekatan dengan Aeon Station 18)

No. Telefon :-
016-932 4395 (Ibu)

No. WhatsApp :-
013-984 6320 (Eppy)
012-537 8935 (Titi)

Email : frkatering@yahoo.com

Kedai Makan SELERA KAMPUNG FAZIAH ni sudah lagend di sana kerana lebih dari 30 tahun berdiri teguh. So memang banyak sangat pengalaman dari segi pemakanan kampung ni. 

Bagi korang yang hendak membuat tempahan untuk katering, boleh terus singgah di kedai mereka ataupun hubungi nombor di atas. Ada pelbagai pakej dan harga di sediakan bergantung kepada jenis makanan dan bilangan tetamu. Jangan risau, keluarga mereka memang sangat peramah.


Kedai Makan SELERA KAMPUNG FAZIAH menyediakan makanan pagi seawal 6.30 pagi hingga ke makan tengahari & akan habis semua operasi dalam jam 4.00 petang. Tapi kalau lauk tu habis awal, maka awal lah mereka tutup kedai! So, korang kena lah cepat!!! Lebih 30 jenis lauk pauk yang di sediakan.

Kalau korang nak tengok entry berkaitan dengan aktiviti katering yang team FR Katering ini terlibat, korang boleh terus singgah & follow Blog mereka iaitu di http://frkatering.blogspot.my/ . Senang sahaja..

Jom kumpul kawan-kawan, keluarga & try makan di Kedai Makan SELERA KAMPUNG FAZIAH. Dan korang rasalah kenikmatan aura makanan kampung.

Kedai Makan SELERA KAMPUNG FAZIAH.

Alamat :-
1A, Jalan Merak,
Kampung Pengkalan Pegoh,
31500 Lahat, Perak
(berdekatan dengan Aeon Station 18)

No. Telefon :-
016-932 4395 (Ibu)

No. WhatsApp :-
013-984 6320 (Eppy)
012-537 8935 (Titi)

Email : frkatering@yahoo.com

Terima kasih kerana sudi singgah & baca entry kita kali ini...


16 comments:

  1. Alhamdulillah banyak lauknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang banyak sangat lauk tu...
      ada lebih dari 30 jenis lauk..

      Delete
  2. klu blh habis segala lauk jualan tu , mmg sedap ler kan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehheehehe...
      jangan lupe singgah klu dating ipoh

      Delete
  3. rambang mata lah nak pilih lauk..hehe..btw tq follow arepnakbebel.com..saya follow sini jgk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti turun Ipoh boleh singgah tau...
      thanks...nnt kt bleh sama2 BW

      Delete
  4. ooo.. cik en dok perak.. mm.. awat x pernah eprasaan restoren ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. jemput singgah di Station 18..insya Allah bleh jumpa...bsebelah dgn masjid

      Delete
  5. Tak rambang mata ke tgk lauk byk2 tu munirah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg rambang mata la....
      rasa nak makan semua...klu dapat makan lauk sahaja pun rasanya dah terlebih kenyang!

      Delete
  6. Sampai 30 jenis lauk. Uish, bestnya ! Kompem rambang mata nak pilih lauk ni :)
    InshaAllah kalau datang Perak Sha boleh singgah sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait...jangan lupe singgah tau...
      confirm xkecewa..

      Delete
  7. waaa. lama tak balik ipoh perak. sis. ni gerai yang nak ke balai polis tu erk? tau PG silap :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan...ni gerai area pengkalan pegoh...5 minit dr AEON station 18...berdekatan dengan masjid pengkalan

      Delete

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!