Monday, 11 January 2016

Merge Summit Boutique Hotel, Teluk Intan, Perak

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Welcome to MERGE SUMMIT BOUTIQUE HOTEL, TELUK INTAN, PERAK

Gempak tak??? Entry lepas kita ada share dengan korang tentang LUX HOTEL di Teluk Intan juga. So, kalau di sana bilik penuh korang jangan risau. Try pula korang check in kat MERGE SUMMIT BOUTIQUE HOTEL ni. Nampak macam hotel mahal kan tapi percayalah cakap kami ini adalah salah satu BUDGET HOTEL di Teluk Intan, Perak!!!

MERGE SUMMIT BOUTIQUE HOTEL

Alamat :-
No. 54, Jalan Changkat Jong,
36000 Teluk Intan, Perak.

No. Telefon : 05-622 6311
Email : msboutiquehotel@gmail.com

Memang nampak luxury sangat kan? Macam hotel 5 bintang! Tapi sebenarnya ia budget hotel bertaraf 10 bintang kot!!! Korang tak percaya, sikit lagi kita buat korang ternganga... Hotel 5 bintang pun belum tentu dapat lawan hotel budget 10 bintang ni tau...

Facilities yang ada di Merge Summit Boutique Hotel adalah seperti berikut :-
  • Air-conditioner
  • Water Heater
  • Kettle with Beverage
  • FREE Wifi
  • LED Flat Screen TV
  • Smart key card
  • 24 hour CCTV Security
  • Non Smoking Premise
Kaunter penyambut tetamu pun dah awesome giler... Tak tengok bilik lagi ni...



Pandangan dari kawasan Lobby pula. Cantik kan?? Nak bergaya depan ni pun boleh... Ingat, ni baru lobby, belum masuk bilik lagi. Confirm korang rasa nak lepak je dalam bilik tu...

Merge Summit Boutique Hotel menyediakan 25 bilik exclusive dengan kadar harga bermula serendah RM 88.00/malam! Deco untuk setiap bilik terdapat dalam Retro Style, Industrial Style, Modern Style & Urban Style. Apa pun style yang di ketengahkan, memang korang akan terasa rilex je!!!

Double King for Family

Double King Suite

Double Queen Size

Double Single

Industrial Style

Single & King Size

Single King concerned with special deco
 
Single Queen

Unique deco

Amacam, terpesona tak?? Time kita check-in hari tu, kita ambik bilik SINGLE QUEEN. Memang besar sangat!! Selesa sangat... happy sangat!!!! Sesiapa yang macam kita yang akan check bilik air dulu kalau masuk bilik ni, korang memang berpuas hati. Bilik air pun bersih & sangat selesa...


So, kita harap entry kali ni juga serba sedikit dapat memberi gambaran kepada korang jika singgah & bercuti ke Teluk Intan, Perak. Insya Allah nanti kita akan share lagi apa yang ada di Teluk Intan, Perak. 
Apa yang pasti, kami gerenti korang akan berpuas hati dengan service dari Merge Summit Boutique Hotel sepertimana kita juga berpuas hati... Insya Allah...

MERGE SUMMIT BOUTIQUE HOTEL

Alamat :-
No. 54, Jalan Changkat Jong,
36000 Teluk Intan, Perak.

No. Telefon : 05-622 6311
Email : msboutiquehotel@gmail.com

Terima kasih sudi singgah dan baca entry kita kali ni...

8 comments:

  1. uish! exclusive nya....mahal x 1 malam?

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang exclusive!! tak mahal pun sebab ni hotel budget. serendah RM88.00/malam utk single bedroom. Memang berbaloi...

      Delete
  2. tul la..nampak mewah hotel ni...tapi harga nya memang murah....Bila2 ke sana boleh la try hotel ni..

    jom join ga kat blog akak..:)

    http://www.dianarashid.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang berbaloi dengan apa yang kita dapat. Bilik pun besar!! datang Teluk Intan nanti boleh check in sini tau

      Delete
  3. Ada eh hotel ini..
    Wah nape x pernah nampak.. Selalu je gi teluk intan tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada...baru bukak dalam tengah tahun lepas...

      Delete
  4. cantiknya hotel tu rasa nak pergi tidur dah ni hahhahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan..1st time sy tido pun rasa macam malas nk keluar bilik! selesa sangat-sangat

      Delete

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!