Friday, 15 January 2016

Giveaway from Suria Online Shop

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...



Giveaway ini hanya berlangsung selama 1 minggu sahaja iaitu dari 12 Januari 2016 hingga 18 Januari 2016

Hanya 3 PEMENANG BERTUAH akan di pilih secara random!!

Keputusan akan di umumkan pada 20 Januari 2016 nanti!!!

Bagaimana cara nak join???
Apa syarat-syaratnya???
Klik je link kat bawah ni...

Good luck kepada semua...
sambil-sambil kita join giveaway sambil kita tambah kenalan...
Wish me luck too...

16 comments:

  1. Semoga berjaya.. saya pun nak jointlah.. macam best je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...
      jom kita ramai2 join...
      persaingan yang sihat!

      Delete
  2. Selamat bersegmen & all the best :)

    ReplyDelete
  3. wish u luck ... blm dpt follow back sbb google friend connect saya ada prbm cookies .

    ReplyDelete
  4. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. Selamat berjaya (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...
      jangan lupe follow blog ni...
      saya BW blog awak nnt

      Delete

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!