Sunday, 13 March 2016

BLOUSE & JUBAH dengan harga RM45 SAHAJA!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Kepada kaum muslimah kini ada pelbagai cara & gaya untuk lebih up-to-date sambil menjaga aurat kita. Tapi kadang-kadang semua kemahuan itu tertutup apabila pakaian yang kita hendak gayakan itu terlalu mahal sehinggakan mencecah ratusan ringgit! Bagi student memang menjadi titik jarak buat mereka.

So, di sini kita nak share & promote pada korang 1 Page FB yang menjual ratusan BLOUSE, JUBAH, BLAZER dengan harga serendah RM45.00 sahaja! Itu dah termasuk dengan postage fee dah tu... Mana lagi korang nak dapat??? Murah giler!!!

Jom kita nak share antara koleksi yang telah release... Semuanya di datangkan dengan design & pilihan warna yang pelbagai... Harga yang MAMPU MILIK oleh semua golongan.










Camne, cantik dan menarik kan?? Apa kelebihan koleksi ni? Antaranya :-
  • Wudhu Friendly!
  • Nursing friendly, suitable for breastfeeding. 
  • Menggunakan material kain yang tidak jarang & gred AAA
  • Pilihan warna yang pelbagai.
  • Selesa untuk di pakai tanpa kain melekap di badan.
  • Harga MAMPU MILIK, serendah RM 45.00/helai sahaja! 
Mana nak dapatkan koleksi-koleksi HOT ni???
Just contact owner melalui :-

QMM-Wardrobe
 WhatsApp : 011-2427 4941
Page FaceBook : QMM-Wardrobe

Waktu Beroperasi : 8.30 pagi - 11.00 malam 

Semuanya hanya di hujung jari korang... Just pilih mana yang berkenan then contact supplier melalui WhatsApp/Page FB mereka. Kami dah beli, korang bila lagi??
Kualiti kain memang kami amat berpuas hati...
Jangan lupe LIKE Page Facebook mereka dulu then terus boleh shopping!

6 comments:

  1. menarik!
    skang da byk baju muslimah.
    mesra bf. warna menarik dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak shopping boleh terus ke Official Page FB QMM-Wardrobe...
      harga pun murah2 tau

      Delete

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!