Monday, 7 March 2016

I'M SORRY

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...


Mesti tertanya-tanya kenapa pula kita minta maaf kan??
Sebenarnya kita nak minta maaf kepada semua sahabat Blogger kita. 
Lama kita tak dapat & tidak berkesempatan nak update Post & blog walking semua sebab kita sekarang ni dah start bekerja...
Alhamdulillah, rezeki dari Allah s.w.t...
Kita dapat juga kerja yang kita impikan so dalam bulan ni kita busy sikit dengan duty baru ni & still dalam proses berpindah.

Insya Allah kita akan cuba blogwalking semua apabila keadaan dah rilex sikit... 
Kita dah start dapat manage masa & siap berkemas ke rumah baru...


Terima kasih atas perhatian & pemahaman semua...

(^_^)

18 comments:

  1. its ok sis... akak pun sama xdan nk bw... wah... seronoknyer msk rumah baru... tp jgn rush kemas sgt sis... kena jg kesihatan jg tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...heheeehehe...penat giler kalau bpindah ni..baru perasan yang rupa2nya bertimbun barang2 yg di beli selama ni

      Delete
  2. No Problem..Kalau ada masa free lah,kepada yang singgah sini Mari Jawab 4 soalan Ucing.Ada Berani .? (^_<) hehehe..

    ReplyDelete
  3. ooo patutlah tetiba rindu seseorang..lama dah uols x mai blog iols..hehe nti sudi2 singgah blog titew k

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu ek....hehehehe...insya Allah nnt kita bw

      Delete
  4. ada masa nanti boleh singgah..utamakan yang penting dahulu :)

    ReplyDelete
  5. takpe,, utamakan yg mana perlu diutamakan...

    ReplyDelete
  6. takper....buat yang penting penting dulu

    ReplyDelete
  7. cik en pon bz lately ini.. ni baru kesempatan nk jengjalan

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah :)
    kalau free jgn lupa lepak blog aida ekk.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!