Wednesday, 16 March 2016

Dari Zero to HERO

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Kita dah start busy sekarang ni sebab tambah 1 lagi tugas harian! Takpelah, demi mencari sesuap rezeki untuk keluarga kami.. Tadi kita scroll Facebook then terjumpa satu konsep DIY ni. Memang untung siapa yang kreatif dan rajin!

Kita nak share dengan korang semua, sambil-sambil kita nak save dalam Blog ni. Manalah tahu nanti jika di izinkan waktu, masa & peluang, boleh start buat sikit-sikit! Jom check-it-out!
















Sempoi je kan? Nampak mahal je kalau kita touch-up skit dengan warna tapi sebenarnya dari barangan kayu pallet terbuang! Memang trending dah sekarang tapi setakat buat bangku & meja kat cafe hipster je lah...

So, kalau korang ada pallet terbuang tu, jangan sesuka hati korang bakar ke, jual ke ataupun buang merata. Boleh try buat DIY ni. Still boleh di gunakan...
Good luck untuk korang semua...

Terima kasih sudi baca entry kita kali ni...
Jangan lupa lepas singgah tu tolong komen & FOLLOW Blog kami ni...

10 comments:

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!