Sunday, 20 March 2016

Teringat zaman-zaman dulu

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Tiba-tiba pula hari ni teringat balik zaman-zaman sekolah dulu. Rindu kat kawan-kawan & gelagat time budak-budak!
Apa yang terpacak dalam fikiran korang bila tengok gambar-gambar ni??












Rindu pula zaman budak-budak dulu kan...
(^_^)

Terima kasih sudi singgah di Blog kita ni...
Jangan lupa datang BlogWalking lagi... komen & follow juga...
Kalau nak share pun di alu-alukan...

6 comments:

  1. haahahh..yang bagi kad nama tu yag x boleh belah..erkk tapi kiranya kita dulu sbenarnya telah mempraktikkan diri untuk mempromosi diri kepada rakan-rakan kita.....#teringat zaman dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi3x...dl sy memang banyak order namecard tu...buat simpanan sendiri & tukar2 ngan kengkawan

      Delete

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!