Thursday, 17 February 2022

TTC Journey : SOPHEA FERTILITY CENTRE

 Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Apa khabar semua? Berjumpa lagi kita dalam entry kali ini. Kita dapat banyak mesej tanya pasal Sophea Fertility Centre. Mana tempatnya? Macam mana nak hubungi? Macam mana nak start rawatan di sana? Macam mana nak buat appointment? Bila kita check balik, rupa-rupanya kita langsung takde perkenalkan pasal Sophea Fertility Centre ni. Oppssss... boleh pulak ter skip kan!!! Padahal inilah tempat master mind nyer...

SOPHEA FERTILITY CENTRE
ALAMAT :
106, Jalan Gasing, Seksyen 5,
46000 Petaling Jaya,
Selangor.
Tel No. : 03-7622 8622
Careline : 016-739 5006
Email : info@sopheafertility.com
Website : https://www.sopheafertility.com/
Facebook : https://www.facebook.com/sopheafertility/

Waktu Operasi :
Isnin - Jumaat : 7.30am - 5.00pm
Sabtu : 7.30am - 1.00pm
Ahad & Cuti Umum : TUTUP


Moga perkongsian kami ini dapat memberi serba sedikit manfaat kepada korang semua.

2 comments:

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!