Saturday, 27 February 2016

Deco Almari TV

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

Apa khabar semua?? Kebelakangan ni kita rasa macam rajin sangat nak search berkaitan dengan deco-deco ni. Tak tahu lah kenapa! Nak kata nanti akan pindah rumah baru, setakat ni takde lagi... Insya Allah next time ada rezeki lebih. 
Hari ni kita nak share dengan korang semua berkaitan dengan Deco Almari TV... Kadang-kadang kita pakai letak je kan.. Ni ada sedikit tips & idea untuk korang juga...














Cantik juga kan? Kalau korang nak buat DIY pun okey sebenarnya. Just follow susunan gambar yang korang suka je..
Kita just letakkan TV atas meja kaca je. Tak pun gantungkan kat dinding. Insya Allah satu masa nanti ada ruang & peluang, pasti kami deco-deco macam ni juga!!!

Okeylah, just nak share itu je. Terima kasih kepada korang sebab sudi singgah & baca entry kita pada kali ini.
Pada yang still tak follow Blog kita ni, di jemput FOLLOW tau. Insya Allah kita akan follow back!! Tiap kali korang update entry, kita akan komen & Blogwalking...

16 comments:

  1. cantik..yg suka design mcm ni bolehlah tempah hehe
    iols suka letak seketui tv besaq kat dinding ja..pas2 sofa gebus gabas besar gabak leh muat 18orang (tapi tuk 2orang je)..hahaha hehehe kuikuikui..clean and clear

    ReplyDelete
  2. saya suka yg dua dari bawah tuuu, tapi nak kaler soft pinkk, or blue...
    tak suka gantung gantung sangat, hahaha...biar rak nye kat bawah bawah sikit, hehe~ yang penting, harga tuuu...huk3, kalau boleh buat segalanya sendiri, best betul laaaaa~

    ReplyDelete
  3. Cantiknya semuaaa.. memang nampak modern..

    ReplyDelete
  4. Wahhhh cm best je...aiseyhh

    ReplyDelete
  5. nice. kebetulan aida memang sedang mikirkan deko umah baru.
    jun nanti ada home deco fair kat melaka.
    tu yg nak terjah. terutama bab dinding tv ni tau.
    ni la tempat tumpuan, kan?
    tq for sharing.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!