Friday, 19 February 2016

PEMENANG #2 GiveAway By My New Blogger!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...


1stly kita nak berterima kasih kepada semua sahabat Blogger yang sudi Join & Support GiveAway kita pada kali ini. Alhamdulillah penyertaan sangat membanggakan... Bertambah dari 1st GiveAway...
Insya Allah jika murah rezeki & ada lagi sponsor hadiah dari luar, kita boleh adakan GiveAway setiap bulan. Setiap titis rezeki kita tu ada juga termasuk rezeki orang lain kan. So, kita share rezeki tu dengan cara begini..

Untuk makluman semua, ini adalah senarai peserta bagi #2 GiveAway By My New Blogger
  1. http://eiydacalyx90.blogspot.my
  2. http://cikash.blogspot.com
  3. http://adna2029.blogspot.my
  4. http://nrjan.blogspot.com
  5. http://qiyasaad.blogspot.my
  6. http://huhahuhajerr.blogspot.my
  7. http://theonlygirl98.blogspot.my
  8. http://www.keladionline.com
  9. http://hanyadihatiku.blogspot.my
  10. http://secretiveads.blogspot.my
  11. http://alyasygsanda.blogspot.my
  12. http://itsmelyya.blogspot.my
  13. http://akubukaninnocent.blogspot.com
  14. http://perducinta.blogspot.my
  15. http://segmensection.blogspot.my
  16. http://www.bajuwarnacoklat.com
  17. http://missinspirit.blogspot.my
  18. http://izyanyancinnamon.blogspot.com
  19. http://stnrsyfh.blogspot.my
  20. http://adrianaawing25.blogspot.my
  21. http://chasserdedroom.blogspot.my
  22. http://bluechoralpearl.blogspot.com
  23. http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.my
  24. http://hikayathidupseorangaku.blogspot.my
  25. http://www.efaothman.com
  26. http://ilhooniewifey.blogspot.my
  27. http://dyllasegmen.blogspot.my
  28. http://akusukaketawa.blogspot.my
  29. http://www.sayidahnapisah.com
  30. http://mrsablogstori.blogspot.com
  31. http://jombercontest.blogspot.my
  32. http://hiphiphorray15.blogspot.my
  33. http://loveyoucontest.blogspot.my
Pemenang di pilih melalu random.org tau. Bukan kita suka suki je nak pick-up nama sape-sape. Kami tidak berat sebelah, Insya Allah...
Mohon perhatian kepada semua pemenang, di minta email kan kepada kita (munirahmustafar84@gmail.com) NAMA PENUH / NO.TEL / URL BLOG / ALAMAT / EMAIL untuk permudahkan urusan pembahagian voucher coupon tersebut.

15 PEMENANG UTAMA



5 PEMENANG SAGUHATI


Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Mohon semua pemenang emailkan kepada kita semua detail yang di perlukan tau. Coupon voucher ini hanya boleh di tebus oleh penama sahaja. Nampak tak betapa exclusivenya!!!

Email kepada kami di munirahmustafar84@gmail.com

Tajuk : Pemenang UTAMA/SAGUHATI "#2 GiveAway My New Blogger"
NAMA PENUH :-
NO. TELEFON :-
URL BLOG :-
ALAMAT :-
EMAIL :-  

Jika lambat atau pihak kita tidak terima apa-apa maklum balas dari pemenang sehingga 25/02/2016, secara automatiknya cabutan mereka TERBATAL dan akan di gantikan dengan nama pemenang yang lain...

Terima kasih kerana sudi JOIN & SUPPORT GiveAway kami kali ini...
Insya Allah di murahkan rezeki kita berjumpa lagi... 

48 comments:

  1. Replies
    1. insya Allah yang belum memang boleh cub lagi nanti next time

      Delete
  2. tahniah pada pemenang... sipi2 nak dapat hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah...masa akan datang kita buat GiveAway lagi...
      still dalam perancangan & nak kumpul sponsor

      Delete
  3. Replies
    1. jangan lupa email kan detail tau...
      tahniah!!!

      Delete
  4. Replies
    1. yang tak menang boleh cuba lagi tau...
      terima kasih banyak sebab sudi join & support GA kita

      Delete
  5. Replies
    1. insya Allah boleh cuba lain kali...
      terima kasih sudi join & support!

      Delete
  6. Replies
    1. terima kasih atas ucapan tu...
      nantikan GA akan datang kita..

      Delete
  7. yeaayy menang saguhati pun syukur hehehe..tq penganjur :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah gak utk awk...
      jangan lupe email detail tau

      Delete
  8. alhamdulillah :D terima kasih heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama...
      jangan lupe email detail tau

      Delete
  9. Tahniah kepada semua pemenang.
    Tahniah juga buat Munirah kerana berjaya anjurkan GA :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah juga kepada semua peserta...
      terima kasih...sekadar share rezeki sesama kita

      Delete
  10. bila buat GA ni tak perasan hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama dah...
      Insya Allah ada rezeki lagi kita buat GA lagi

      Delete
  11. YESSSSSZAAAAA.... MRS. A menang!!!!
    Alhamdulillah.
    Excited ngeh!ngeh!ngeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah!!!
      jangan lupe email detail tau...

      Delete
  12. Replies
    1. tahniah... Insya Allah 25/02/16 nanti saya akan send semua voucher coupon kepada semua pemenang yang dah email detail.

      Delete
  13. alhamdulillah.. ada rezeki disini.. maaf lambat inform.. jap ye sy bg details..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah tau...
      okey, email terus detail pada saya

      Delete
  14. Sis, saya dah send details di email..

    ReplyDelete
  15. maaf munirah sebab lambat. thanks . opi send details kat email :) thanks so much munirah :)

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah tahniah kepada semua pemenang ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...lega 1 GA dah settle (^_^)

      Delete
  17. alhamdulillah saya menang rupanya... maaf sis lambat bagi detailsnya.. :'(

    dah email dah.. harap sempat lagi.. >.<

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey...xpe...insya Allah nanti sy send coupon tu...
      terima kasih & tahniah

      Delete
  18. Adakah saya sudah terlambat??? T_T

    ReplyDelete
  19. dah email..
    http://chasserdedroom.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait...thanks...
      nanti sy send hadiah!
      tahniah & terima kasih

      Delete

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!