Sunday, 14 February 2016

Tips Keselamatan Kanak-Kanak Ketika Menggunakan Eskalator

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Selamat pagi semua... Alhamdulillah, GiveAway kita dah semakin mendapat sambutan ramai. So, siapa yang still belum join, jemput join GiveAway kita tau. Sambil-sambil support GiveAway kita, sambil-sambil kita tambah bilangan sahabat Blogger kita...
Mana nak join??? Klik je LINK kat bawah ni...


Kita pun nak share sedikit Tips Keselamatan Kanak-Kanak Ketika Menggunakan Eskalator. Maklumlah sekarang ni semakin kerap berlaku kejadian tersepit di eskalator ni. Ngeri kot!!!


Semoga perkongsian kita ni dapat menjadi peringatan kepada semua. Lebih baik mencegah dari mengubati...

Terima kasih sudi singgah, komen & Follow Blog kita ni...
Siapa nak dapatkan VOUCHER shopping pelbagai jenis Handbag??? Jom join & support GiveAway kita... Tarikh tamat pada 18/02/2016 ni...


10 comments:

  1. gerun baca berita yg kaki budak tersepit kat eskelator tu..sian kan..berjaga2 lah kita bila bawak budak kecik berjln

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah...still budak lagi, panjang lagi masa depan die nak jalan...kena berhati2 sangat!

      Delete
  2. singgah sini.. :)

    jemput join GA Shawal.. ^^

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/02/daebakfebruary.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...
      insya Allah kita akan join... (^_^)

      Delete
  3. yg penting sekali mak ayah jangan asyik leka dengan phone..

    ReplyDelete
  4. Ada baca juga yang katanya kasut Crocs sangat tak sesuai untuk kanak-kanak di eskalator. Selalu sangat jadi punca tersepit. Adudududu. Takut jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih selamat ibu bapa dukung anak2 yg kecil time guna eskalator tu...

      Delete
  5. Bagus sekali blog-nya, Terus berkarya Gan...!!
    Yuk Mampir ke Situs Kami, Byk bonus menanti.
    Terima kasih

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!