Saturday, 13 February 2016

Pencapaian Januari 2016

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah... Syukur kepada-Nya! Rezeki di awal bulan Febuari 2016... 
Siang tadi sibuk kemas rumah sikit sebab rasanya macam dah lama tak kemas rumah. Then petang-petang tu lepas rehat-rehat so teringin nak online! Sambil-sambil blogwalking tu then terbaca beberapa berita baik! Apakah itu??
Jom kita nak share... Kita bukan nak berlagak tapi nak share rasa happy kita ni tau...

Top 10 Pengomen Popular Jan 2016 di Blog http://cikash.blogspot.com

Top 5 Jemari Ukhuwah Jan 2016 di Blog http://perducinta.blogspot.my

Salah seorang pemenang GiveAway Bernilai RM500 by  Nurfuzie & Mamalink di Blog http://www.nurfuzie.com


No. 9 dalam Carta Pengkomen Tegar Jan 2016 di Blog http://www.mialiana.com

Alhamdulillah, walaupun x havoc macam blogger lain tapi kita bangga dengan pencapaian kita setakat ini. Insya Allah kita akan cuba upgrade lagi skill kita dalam berblogging!
 
Kepada semua sahabat blogger yang sudi komen & singgah di Blog kita, terima kasih banyak-banyak! Insya Allah setiap blogger yang BlogWalking & komen di Blog kita, Insya Allah kita akan BlogWalking & komen balik... Sesiapa yang dah follow kita, tinggalkan jejak korang & kita akan follow balik...
 
Satu lagi, kita ada sediakan 2nd GiveAway untuk semua Blogger. Ada 20 pemenang bertuah bakal memenangi hadiah exclusive ini. So, jemput join & support GiveAway kita ni tau... Link seperti di bawah ni... Syarat-syarat sangat simple!!!
 

Terima kasih sudi baca entry kita kali ni...
Jangan lupa  singgah, komen & follow Blog kita ni...



 

12 comments:

  1. Alhamdulillah.. tahniah sis.. :)

    ReplyDelete
  2. Teruskan usaha...in sha Allah pasti Allah bantu dan permudahkan...amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah...
      terima kasih atas segalanya

      Delete
  3. Tahnih sis,..thnks sudi myinggah blog lya

    ReplyDelete
  4. wah tahniah...beztnye dpt hadiah
    moga feb ni lebih byk pencapaian dikecapi..go go go

    ReplyDelete
  5. Waaaahhhh ... Pencapaian yg baik tuuh .. Tahniah kak ^^ .
    Salam kenal kak :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!