Friday, 26 February 2016

Makcik MENANG!!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Bila baca title entry tu mesti korang tertanya-tanya kan? Apalah yang My New Blogger ni dok meroyan pagi-pagi ni? hehehehe... Sebenarnya kita ada berita gembira lagi untuk Bulan Feb 2016 ni. Alhamdulillah, rezeki!!!

So, kita biarkan gambar-gambar ku berbicara... (^_^)

Ingat lagi tak GiveAway ni? Kita join tau... Korang pun ada join kan....
Opss...lupa! Tadi kan dah bgtau awal-awal, biarkan gambar-gambar ku berbicara!

 


Alhamdulillah, 1st PRIZE!!!!
Walaupun hadiahnya tidak semewah mana. Sebabnya kita tahu confirm ada mulut-mulut 'baik hati' yang jeling-jeling je kita.. Kita tetap rasa puas!!! 
Kita dah join banyak sangat GiveAway, dan ini adalah 1st time kita menang 1st PRIZE uollllssss....

Terima kasih tidak terhingga kepada https://www.biskutsemperit.my dan tahniah atas penganjuran GiveAway kali ini. Insya Allah, kalau ada buat GiveAway lagi kita akan JOIN & SUPPORT!!!

Thanks a lot...

24 comments:

  1. alhadulillah rezeki yer.. terima kasih juga sudi join yer..

    jemput join segmen kedua pula.. :)

    http://www.biskutsemperit.my/2016/02/pencarian-bloglist-bulan-mac.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih juga pada penganjur...
      insya Allah saya akan join

      Delete
    2. sama2.. tarikh tutup 2 Mac 2016 yer :)

      Delete
  2. Alhamdulillah. Wow! Tahniah 1st prize uoll. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...1st time dapat 1st prize ni...hehehehe

      Delete

  3. terkejut bc entry tu..haha
    tahniah makcik!!!

    ReplyDelete
  4. Wah bestnya...tahniah ye

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!