Wednesday, 3 February 2016

Wordless Wednesday

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...




18 comments:

  1. Salam kenal Munirah :)

    Hihihi bawa pegi pasar malam pun dah seronok ye munirah..
    Belum bawa gi honeymoon ke Paris..
    Mau lompat bintang kan :)

    Akak follow #65, jemputlah ke blog kecik akak ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ke pasar malam tu dah 1000 rahmat dah...
      kalau ke Paris tu, rezeki gak tu...hehehehe

      Delete
  2. yaa bawa isteri bersiar-siar makan angin pun boleh menjadi keluarga bahsgia ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. suami siap boleh dapat pahala lagi tau...
      alhamdulillah

      Delete
  3. terima kasih perkongsian..betul..jalan pimpin tangan jalan jalan di pasar malam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah tidak akan di lupakan (^_^)

      Delete
  4. pewitt nak jalan pgg tgn tuh hahaha

    ReplyDelete
  5. mek,letak la header blog bru cun..meh kite buatkan nak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah...akan di fikirkan
      terima kasih atas pelawaan

      Delete
  6. Truly indeed ni....tp kalau akak setahun at least 2 kali kena pi melancong

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...rezeki akak & keluarga...

      Delete
  7. masa mula2 kahwin ada gak bawa wife ke pasar mlm. bila ada baby ni susah la ckit so abam gi sorang je la naik motor.
    P.S. abam follow sini ye? no 67. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpelah abam kie...yg pntg bawak family jln2 sekali sekala...
      pimpin tangan wife jangan di lupe (^_^)

      Delete
  8. Asalam thnks sudi myinggah ke blog lya
    Husbnd lya setakat ni x pernh lgi bawa pi melncong ke mna2, tpi klau besiar2 msti x pernh x bawa hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wlkmslm...thanks gak sudi singgah di Blog sy...
      alhamdulillah...yg pntg dia sntiasa jg & sayang kt...

      Delete
  9. JALAN2 KE PASAR MLM SAMBIL PEGANG TANGAN. AUW SWEETNYA. UTK KEKASIH HALAL

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sweet sangat kan...
      yang penting hubungan yang halal tu membawa lebih keberkatan!

      Delete

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!