Thursday, 18 February 2016

Putera Valley Resort & Training

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Kalau balik ke Kelantan, selalunya kami suami isteri suka lepak dalam rumah je. Tak pun bawak family makan-makan kat luar. Sebabnya? Kami ni bukannya selalu dapat balik Kelantanso masa & ruang yang ada tu kami cuba manfaatkan sepenuhnya bersama keluarga. Dan selalunya kawan-kawan di Kelantan pun kami tak inform bila balik sana.

Paling lama dapat lepak ke Kelantan dalam 4 hari & paling sekejap 2hari dalam masa 3 bulan atau 4 bulan sekali kami balik ke Kelantan. Dulu memang tiap-tiap bulan balik tapi bila dah kahwin ni biasalah kan... Banyak hati yang hendak dijaga. So, apa nak di kata!
Kita sebenarnya nak share 1 tempat yang best di Kelantan!!! Insya Allah boleh jadi dalah satu tempat holiday kami sekeluarga. Tak pun boleh buat family day di sini. Lagipun dah lama plan nak buat family day untuk family Kelantan tapi belum terlaksna lagi. 

Putera Valley Resort & Training
 
Alamat :-
No. 1, Jalan Kenerak,
Highway Machang-Jeli,
17500 Tanah Merah, Kelantan


Email : puteravalleytm@gmail.com

Contact No :-
017-960 1007 (Office)
019-959007 (Nik)      


















Memang nampak heppening giler la...!!! Siapa tak pergi confirm rugi sangat!!! So, kita dah boleh start plan untuk family day kita...hehehehehe... Simpan duit semua!
Sekali sekala bawa family holiday ke tempat-tempat macam ni kan best! Bagi hilang sekejap segala stress... Kumpul duit dengan semua adik beradik then boleh start booking apa-apa yang patut. Plan sikit program supaya tidak bosan sambil menikmati sepenuhnya kemudahan yang di berikan di sana nanti...

So, jemput semua serbu di Putera Valley Resort & Training . Mana-mana sekolah, IPTA ataupun jabatan tertentu bolehlah jadikan ini salah satu tempat dalam list korang untuk buat event ataupun program tertentu.

Putera Valley Resort & Training
 
Alamat :-
No.1 Jalan Kenerak,
Highway Machang-Jeli,
17500 Tanah Merah, Kelantan.


Email : puteravalleytm@gmail.com

Contact No :-
017-960 1007 (Office)
019-959007 (Nik)

Terima kasih singgah & baca serta komen di entry kita...
Jangan lupa BlogWalking lagi...
Nak share pun di alu-alukan...

16 comments:

  1. salam kenal..

    tpt cantik, menarik gak.. cuma jauhnya dari Shah Alam.. anyway, thanks for sharing dear.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wlkmslm...salam perkenalan...
      xpe, nanti ada kesempatan ke Kelantan sekurang-kurangnya ada port menarik yang kita dah tahu kalau nak ke sana

      Delete
  2. resort ni boleh accept 1 family je ke..sbb tgk menarik sgt..budak2 suka lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. try call dieorang...buat event pun boleh

      Delete
  3. nice cantek..tak tahu plak ade tmpt mcm nih dekat situ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan...lepas ni boleh slow2 plan ke sana ngan family

      Delete
  4. Memg best klau buat family day ni tmpt

    ReplyDelete
    Replies
    1. happening & tempat ni besar kan...memamg sesuai sangat

      Delete
  5. Wowww, banyak cantik haa, tempat niii, tp jaohh darinona, kat johr,saya nii

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti boleh plan dengan family datang bercuti ke sini

      Delete
  6. tak yah susah2 gi tpt org klu kat tpt sendiri pun bst mcm tu ... simpan duit jgn tak simpan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe...xpayah nak bazirkan duit nak pergi luar Negara..

      Delete
  7. wahhhh... bestnya...

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #22. maaf mia baru sempat nak blogwalking.

    blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2016/01/senarai-url-blog-22.html

    pemenang diumumkan kat http://www.mialiana.com/2016/02/pemenang-bertuah-url-blog-22.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...
      insya Allah GA akan datang kita datang join & support lagi

      Delete
  8. cantiknye view kat sana, teringin nak dtg sampai ke kelantan,inshaallah suatu hari nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan? insya Allah sampai sana nanti jangan lupe singgah...boleh bercuti dengan family!

      Delete

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!